Bancher sau Somer ?


Despre emisiune

Bancher sau somer cu Romica si Cornel

Ai datorii? Antena 1 te scoate din criza! Daca ai datorii la stat, la banci, la prieteni sau la dusmani, atunci scrie-ne istoria lor si trimite-ne povestea ta la:

OP 34 / CP 32 sau la adresa de email datorii@direct-target.ro.

Vei avea astfel sansa sa-ti platesti din datorii participand la cel mai nou si incitant show al sezonului, intitulat „Bancher sau Somer”, care a debutat in data de 7 martie, ora 20.30, numai la Antena 1.

Pentru informatii puteti suna de luni pana vineri la numarul de telefon 0730.708.364 intre orele 10:00 – 18:00.


Tociu si Palade dau cu bani in populatie!

La Antena 1 emisiunea “Bancher sau somer cu Romica si Cornel”, este un nou un concurs in direct extrem de vesel si antrenant, prezentat de indragitii comici Romica Tociu si Cornel Palade. In fiecare editie a show-ului, doi oameni obisnuiti inglodati in datorii vor concura unul impotriva celuilalt, invingatorul obtinand o suma de bani care il va ajuta sa plateasca macar o parte din credite!

Fiecare dintre datornici va avea de partea lui cate o vedeta care va lupta din rasputeri pentru ca echipa din care face parte sa castige fiecare din cele trei probe, iar in prima editie a emisiunii, concurentii ii vor avea alaturi pe Luis Lazarus si Carmen Serban. Acestia vor incuraja si sustine cei doi competitori pe parcursul celor trei teste: intrebari de cultura generala in timp ce alearga pe banda, ghicirea unor cuvinte mimate, fluierate, cantate, desenate sau… dansate si strabaterea legati la ochi a unei pasarele suspendate, singurul ghid al concurentilor fiind celebrii coechipieri. Pentru fiecare greseala concurentii vor fi obligati sa execute diverse pedepse, care mai de care mai trasnite, dar vor fi si premiati pentru fiecare reusita!

Cei doi simpatici prezentatori, Romica Tociu si Cornel Palade, vor sustine fiecare cu pasiune cate o echipa, iar in rubrica “Invitatul emisiunii” vor intra in pielea unor personaje celebre. Tociu si Palade vor juca in fiecare editie alte si alte personaje amuzante, iar spectacolul va fi completat de numere de dans, muzica si de numeroase surprize!

Telespectatorii pot fi si ei castigatori, raspunzand prin sms pe parcursul intregii saptamani la intrebari legate de continutul editiei precedente din “Bancher sau somer…”. Toti castigatorii dintr-o saptamana vor avea sansa ca in editia urmatoare a show-ului “Bancher sau somer cu Romica si Cornel” sa participe si ei prin telefon la un mini-concurs ingenios cu premii tentante.

SURSA: ANTENA1.RO

Lasă un comentariu